logo

Kontakta oss

Besöksadress

Hamngatan 19

Bibliotekschef: Eva-Lena Granbacka

Telefon: 08 541 709 46

eva-lena.granbacka@vaxholm.se

Postadress: Vaxholms stadsbibliotek

185 83 Vaxholm

Telefon

08-541 709 45

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Bibliotekskatalogen


I bibliotekets katalog kan du söka efter böcker och andra medier som finns på Vaxholms stadsbibliotek. Där kan du också  logga in på "Mina sidor" för att se dina lån, reservera böcker, låna om eller lämna inköpsförslag.

Reservera

Både utlånade medier och sådant som finns inne på bibliotekets hyllor kan reserveras. Det gör du enklast i Bibliotekskatalogen där du loggar in med bibliotekskortsnumret (11 första tecknen) eller personnummer och din PIN-kod. Saknar du PIN-kod får du en vid ett besök på biblioteket.

Lån från andra bibliotek

Om vi inte har boken du letar efter kan vi låna in boken från ett annat bibliotek, ett så kallat fjärrlån. För det tar vi en avgift på 10 kronor.

För artiklar ur tidskrifter gäller andra priser. 


Sök i andra bibliotekskataloger

  • Libris webbsök - LIBRIS är de svenska bibliotekens gemensamma katalog och uppdateras dagligen. Du kan se vilka bibliotek som har den titel du är intresserad av och du kan se om den är tillgänglig via lån eller finns att läsa i fulltext på Internet.
  • Stockholms stadsbibliotek - Asplunds bibliotek är Sveriges största folkbibliotek och det är även välkänt internationellt.På Stadsbiblioteket finns skönlitteratur och facklitteratur inom olika ämnesområden, barn- och ungdomslitteratur samt böcker på andra språk än svenska.

 

Sidan publicerades: 2019-11-11