logo

Kontakta oss

Besöksadress

Hamngatan 19

Bibliotekschef: Eva-Lena Granbacka

Telefon: 08 541 709 46

eva-lena.granbacka@vaxholm.se

Postadress: Vaxholms stadsbibliotek

185 83 Vaxholm

Telefon

08-541 709 45

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Läsa och låna


På biblioteket hittar du böcker, ljudböcker, tidskrifter och annat. För nöjesläsning eller nyttoläsning i olika former, läs eller lyssna. Strosa runt och titta bland böckerna eller slå dig ner och läs en tidning. Skaffa ett bibliotekskort så kan du låna, reservera böcker och ladda ner e-böcker. 

Att låna böcker och tidskrifter kostar ingenting. I vår bibliotekskatalog kan du själv söka efter böcker och andra medier som finns på Vaxholms stadsbibliotek. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig. Behöver du lästips delar vi gärna med oss av våra bästa läsupplevelser. 

Är du ny biblioteksbesökare och behöver ett bibliotekskort? Kom till biblioteket så gör vi ett på plats eller registrera dig direkt här på webben. Tag med legitimation och kom till biblioteket för att aktivera och få ditt kort. För att låna e-böcker behöver kortet vara aktiverat.

För barn under 18 år behövs en blankett med målsmans underskrift och godännande.

  

Öppen bokcirkel

För dig som älskar att läsa och vill samtala med andra om dina läsupplevelser. I På-gång-kalendern kan du se datum och vilka titlar vi ska läsa.Välkomna!

Arrangör: Vaxholms stadsbibliotek


 

Sidan publicerades: 2019-08-07