logo

Kontakta oss

Besöksadress

Eriksövägen 27
185 37
Vaxholm

Telefon

08 - 541 708 00

Har du frågor om innehållet på den här sidan

  • Ingen giltig användare vald.

Destination Vaxholm

Destination Vaxholm är en ekonomisk förening där företag och föreningar som vill bidra till en stark besöksnäring och ett levande Vaxholm kan vara medlemmar.

Även Vaxholms stad är aktiv i organisationen med turistbyrå- och näringslivsansvarig i styrgruppen. Staden bidrar också finansiellt för att stärka verksamheten.

För att Vaxholm ska bli ett välbesökt besöksmål året runt har flera lokala företagare inom besöksnäringen och föreningar tillsammans med Vaxholms stad tagit fram en modell för samarbete. Samarbetet har resulterat i ett nytt destinationsbolag: Destination Vaxholm.

 

Destination Vaxholm kommer att arbeta med att skapa och utveckla både nya och befintliga evenemang året runt. I uppdraget ingår även att marknadsföra evenemang och Vaxholm som destination. 

Företag, föreningar och Vaxholms stad i samverkan

 

Med Destination Vaxholm skapas ett nav som gör koordinering och samverkan möjlig. Dels genom marknadsföring av det som händer, dels genom nya evenemang.

 

Turistbyrån kommer att vara nav för informationsspridningen tillsammans med sociala medier. En bra start är därför att titta på turismwebben för att se aktuella evenemang destinationvaxholm.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Ett tips är också att gilla Destination Vaxholms och Vaxholms turistbyrås facebooksidor.

 

Sidan publicerades: 2018-10-30