logo

Kontakta oss

Besöksadress

Eriksövägen 27
185 37
Vaxholm

Telefon

08 - 541 708 00

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Din egen säkerhet


Vi i Vaxholms stad vill att alla invånare ska känna sig säkra och trygga, både i sina bostäder och i de offentligen utomhusmiljöerna. Att känna sig säker och trygg är viktigt för allas trivsel, därför är vi måna om att ge dig som bor i kommunen verktyg som kan öka din egen säkerhet.

Genom att göra dig medveten om vilka hot och risker, samt ger dig tips, råd och information på hur du ska öka din egen och andras säkerhet. Vi ger bland annat rekommendationer kring hur du kan öka bransäkerheten i ditt hem och vi tipsar om hur du som äldre kan minska risken för fallolyckor.

Öka din och andras säkerhet

Se till att du har en grundläggande kunskap i brandsäkerhet, första hjälpen och hjärt- och lungräddning (HLR). Det hjälper dig att öka din egen och andras säkerhet.

Informationen är inte heltäckande och tar inte upp allt som kan inträffa. Avsikten med informationen är att ge en allmän och övergripande information om de mest vanligt före- kommande frågorna med hänvisningar om var du kan få ännu mer och detaljerad information.

För mer information om din säkerhet besök gärna länkarna under Relaterad information.


Krisberedskap för den enskilde

Försvarsutbildarna är en rikstäckande frivillig försvarsorganisation som ger människor möjligheten att utveckla förmågor och socialt ansvarstagande, samtidigt som man arbetar för att stärka samhällsskyddet och förmågan att hantera civila och militära kriser.

Försvarsutbildarnas webbplatslänk till annan webbplats


 

Sidan publicerades: 2019-01-18