logo

Kontakta oss

Besöksadress

Eriksövägen 27
185 37
Vaxholm

Telefon

08 - 541 708 00

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Kallelser och protokoll

 

I menyn till vänster finns kallelser till sammanträden och protokoll från kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, alla nämnder och utskott.


Information till följd av COVID-19
Politiska sammanträden är nödvändiga för att kommunens verksamheter ska fortgå.

Vid få beslutsärenden kan ordföranden i samråd med presidiet i respektive instans besluta att ställa in ett sammanträde.

Du hittar information om vilka sammanträden som ställs in i schemat för "sammanträdestider 2020".öppnas i nytt fönster


Kallelser och protokoll från nämnder och utskott finns publicerade tre år tillbaks. För att ta del av äldre handlingar, kontakta kansliet.


E-post till stadens kansli


Delar av protokoll och kallelser kan vara maskade (överstrukna) av olika skäl. Ibland rör det sig om sekretessmarkerat material som måste skyddas. Alternativt kan det handla om att material inte publiceras på hemsidan till skydd för den personliga integriteten utifrån ett personuppgiftsperspektiv.


Oavsett varför myndigheten har maskat ett material har du alltid rätt att begära ut handlingen och få utlämnandet prövat. Om handlingen omfattas av sekretess gör myndigheten en sekretessprövning för att avgöra om handlingen kan lämnas ut. Om förvaltningen har bedömt att handlingen innehåller personuppgifter som ska skyddas vid webbpublicering kan det vara möjligt att ta del av handlingen i ett annat format.
 

Sidan publicerades: 2020-04-22